Sör hiányában mókussal támadta meg férjét egy asszony

A sör a héber eredetű mellékfelfogása alkoholba áztatott finom nektár, amelyet a felségek önfelségei, és azok királyi alattvalóival oszthatott csak meg a fölség a XVII. században. A finom édeskés, de keserű és hűsítő léből akkor ugyan keveset készítettek, de annál több fogyott, ezért nem volt meglepő az esetleges részegedés előfordulása sem. Bár kevesen tudjuk, Henrik angolszász király is méltó híve volt a sörnek, vedelt is rendesen. Manapság könnyen beszerezhetjük a finom üdítőt, és mi, férfiak ott pusztítjuk, ahol érjük. Azt hiszem van egy bölcs mondás is róla, ami így hangzik: "A sörben kevés a vitamin, ezért kell belőle sokat fogyasztani". Nem tudom, ki volt ez a lángelme, aki kitalálta, és szabadalmaztatta ezt a mondást, de minden sörelismerésem az övé. 

De nem csak a férfiak, hanem a nők is fogyasztanak a sörből (miért ne?), sőt, egyre több olyan leánylegényt látok jönni-menni a délsíksági keletpályaudvaron, akik mellett elhaladva megcsapja orromat a finom sör illata, így kedvem támad elpusztítani egy édi-bédi kis dobozos grapefruitos, vagy szedres-szamócás fél literes kiszerelésű Isten ajándékából egy kortynyi nedűt.

A sör - mint bármilyen alkoholtartalmú ital - agressziót is kiválthat az emberből még akkor is, ha az nem fogyasztja. A mi esetünkben is így történt. Történt ugyanis december 24-én este egy charlestoni lakásban, Dél Karolinában, amikor a 44 éves sörhiányos nő, Helen Williams elküldte bevásároltatni férjét lelkére kötve, hogy hozzon neki az üdítő nedűből. A férj járkált pár órát a városban, de ünnep lévén semmilyen boltot nem talált nyitva, ahol lehetett volna vásárolni SÖR-t, így üres kézzel kullogott haza nagy bölcsen. Mikor a nő megtudta, hogy a szentestét a finom nedű társasága hiányában kell eltöltenie, megragadta a közelében tartózkodó kerámia mókust, párszor csapást mért a férj fejére olyan erővel, amitől a szobor eltört, az éles maradvánnyal pedig hason és lapockán szúrta a férfit, amitől aztán az elvérzett. A rendőrök egy vértócsában megmártott férfit találtak a lakásban. A nőt házasságon belüli erőszak vádjával letartóztatták.

Forrás: Hír24 és Fox 8

Címkék: FŐOLDAL

2013.12.28. 14:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tibon.blog.hu/api/trackback/id/tr975714469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tibon - Tibi Blogja

Ha érdekelnek a filmek, szereted a könyveket, és van humorod, olvasd a Tibon blogot! :)

süti beállítások módosítása