LEARN TO FLY

Segíts a pingvinnek megtanulni repülni - 8,3 pont

Ha az intro nem hazudik, antarktiszi pingvinbarátunk befűtött lakásában nézegeti a Kiwipédiát a pingvinekről írtakról, amikor is felkapja a fejét egy kegyetlen igazságon: "a pingvinek repülésképtelenek".

pini.jpg

Arcmimikáit elnézve nem tetszik neki a pár intim szavacska, mindenáron be akarja bizonyítani, a császárpingvinek igenis tudnak repülni. Egy könnyed mozdulattal átrobog az ajtón, majd felkészül az ugratása. Küldetésed nem más, mint megtanítani repülni a pingvint ebben az ingyenes online játékban, amit le is tölthetsz.

learn.jpg

A játék elindítása, és az intro átugrása után máris taníthatjuk a kis pingvinünket. Az első napon megjelennek azok az alap instrukciók, amik a játék használata közben lesznek segítségünkre: Várj, míg a pingvin lecsúszik a lejtőn, és a levegőbe kerül. Használd a balra és a jobbra nyilakat a pingvin irányításához/forgatásához. Ha a pingvin hasa a vizet éri, tud ugrani. 

instr.jpg
Megértettük? Nyomjunk meg egy gombot az indításhoz. Az előbb írt utasításoknak megfelelően használhatjuk a nyilakat, de itt még kevés értelme támad, hiszen nincsenek olyan extra kiegészítői a pingvinünknek, amik esetlegesen segítik röptetni azt. A repülés befejeztével a keresett pénzből vásárolhatunk cuccokat az állatkánknak.

cats.jpg

Van itt jégrámpa növelő (Ramp Height), ami megnöveli a kezdeti jéglejtő végi emelkedés szögét, tehát így a pingvinkénkkel nagyobbat tudunk "ugrani". A gyorsulással (Acceleration) értelemszerűen gyorsíthatjuk a pingvin kezdeti sebességét, míg a légellenállással (Air resistance) megszüntethetjük a gravitációt. Továbbá még rendelkezéseinkre áll három féle siklórepülő, valamint rakéta. Mindegyiknek meg van a maga előnye, én nem akarok tanácsokat adni, melyiket vásárold meg, ez a Te és a pingvined döntése. Természetesen minél több kiegészítőt vásárolsz a pingvinhez, annál jobban tud majd repülni.

Összefoglalás

Túl sok reményt nem fűztem egy pingvines játékhoz, de abban a röpke egy órában, amit a teszteléssel töltöttem, meglehetősen jól szórakoztam. Az irányítás tökéletes, a sztorit és a grafikát is jól kivitelezte a MaxGames. Izgalmas volt egy-egy kiegészítő vásárlása, kíváncsi voltam, melyik mit tud, ez is nagyban hozzájárult a játék kijátszásához. Összességében egy jó (talán a legjobb?) pingvines játékról beszélhetünk. 

Értékelés: 8,3 pont

 






2013.12.30. 23:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tibon.blog.hu/api/trackback/id/tr245718060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tibon - Tibi Blogja

Ha érdekelnek a filmek, szereted a könyveket, és van humorod, olvasd a Tibon blogot! :)

süti beállítások módosítása